Exterieur behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke exterieur behandelingen die we momenteel aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op indien u bijkomende informatie of een andere dienst wenst! Zo kunnen we de mogelijkheden en uw verwachtingen in detail bespreken.

Deze behandeling is bedoeld voor voertuigen waarvan de lak nog in (goede staat) is maar die een zeer lichte polijstbeurt nodig heeft. 


We beginnen steeds met een grondige reiniging en verwijderen met behulp van een klei alle contaminaties die zich op de lak hebben vastgehecht. Van een grondige reiniging, de-contaminatie, een één staps polijstbeurt, het voeden en beschermen van de lak tot we uiteindelijk de perfecte finish bereiken die de wagen een showroom uitstraling geeft. Deze behandeling is een toppertje en een van de meest gekozen behandelingen.

 

De ideale lente schoonmaak voor uw wagen of zelfs wanneer U de wagen wenst te verkopen.

BASIc  DETAIL

The basic one but with brilliant results

Deze correctie is van toepassing voor wagens met doffe lak, was kringen en lichte lak imperfecties. 

Ook hier beginnen steeds met een grondige reiniging. We verwijderen met behulp van klei en stoom alle contaminaties die zich op de lak hebben vastgehecht. Van een grondige reiniging, een volledige de-contaminatie en een drie staps polijstbeurt, het afwerken van de lak met een beschermende (coating) naar keuze. tot we uiteindelijk de perfecte finish bereiken die de wagen een showroom uitstraling geeft en een ultieme bescherming.

 

Deze correctie is de perfecte keuze voor wie een dieper gelegen krasje geen storend element is en zich vooral richt op het bekomen van maximale glans en reflectie. 

GLANS CORRECTIE

For car lovers who loves maximum reflection

Name, Title

Deze correctie is van toepassing voor zwaar verweerde lak, de oorzaak hiervan is vaak te wijten aan het foutief wassen van de wagen, 

krassen die veroorzaakt zijn door taken of struiken, onvoorzichtigheid... en krassen die veroorzaakt worden door de carwash.

 

Met deze correctie hebben we heel veel uren polijstwerk voor de boeg en gaan we afhankelijk van de staat van de lak deze gaan corrigeren door de lak in 3 tot zelfs 5 stappen te gaan polijsten. Ik werk steeds met professionele Nanolex producten zonder fillers die de krassen niet verbergen om de duurzaamheid van de behandeling te garanderen. 

Ook hier kan je een keuze maken wat bescherming betreft, zodat je na de behandeling voor jaren kan genieten van een blijvend resultaat.

 

Sommige krassen zitten echter zodanig diep in de laklaag dat ze niet volledig kunnen verwijderd worden, vaak kunnen deze krassen echter wel een heel stuk minder aanwezig zijn na het polijsten.

lak CORRECTIE

For petrolheads who wants more than a glossy car

Deze  behandeling is geschikt voor wie een nieuwe wagen heeft aangekocht en van plan is om deze meteen te gaan beschermen zodat alles tot in de puntjes beschermd is. De nieuwe wagens worden vanuit het fabriek enkel maar voorzien van een transport wax en een beschermfolie. 

Al tijdens het productieproces en tijdens het transport naar de Dealer zijn er namelijk al beschadigingen zoals vliegroest, stofschade en andere vervuiling zichtbaar. 

Een New Car Detail van Just-Polish levert een opmerkelijk resultaat op, omdat er op een totaal ander niveau word gewerkt dan bij de Dealers zelf. De wagen zal er nog nieuwer dan nieuw uitzien met een sublieme bescherming volledig samengesteld naar uw wensen.

New Car Detail

The best way to Protect your investment

Deze behandeling is ontworpen voor de echte oldtimerliefhebbers, waar alles tot in detail moet worden behandeld. de ultieme keuze voor uw oldtimer en showcars.

Hier word de lat zeer hoog gelegd! We gaan nog dieper in detail treden en alles volgens uw wensen behandelen, Als bescherming kan je kiezen uit de​ beste wax of Coatings van Nanolex!

Dankzij het gedetailleerde werk dat we zullen uitvoeren, denk hier maar in het bijzonder aan de velgen, wielkasten, ophanging, remklauwen, motor ruimte, enz... zullen alle aspecten van zowel het interieur als exterieur er terug gegarandeerd als nieuw uitzien zonder de authenticiteit van de wagen te gaan benadelen.

U bepaalt zelf hoe hoog u de lat wenst te leggen!

oldtimer detail

For the nostalgic car lover who wants to shine

De Man Marc

Graanakker 48

1745 Opwijk

GSM: 0478.385.970

Mail : just-polish@telenet.be 

 

BTW: BE 0644.495.219

Onze professionele werkplaats bevindt zich

op een andere locatie dan ons thuis adres.

Daar we een zeer hoge afwerkingsgraad garanderen kan u enkel na telefonische afspraak langskomen zodat we de volledige aandacht aan u en uw voertuig kunnen besteden.

 

Telefonisch zijn we 7 op 7 bereikbaar!

Volg ons op sociale media

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • G+ - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Onze algemene voorwaarden kan u via mail aanvragen 

Just-Polish - Auto Detailing Solutions 2019