Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke individuele behandelingen die we momenteel aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op indien u bijkomende informatie of een andere dienst wenst! Zo kunnen we de mogelijkheden en uw verwachtingen in detail bespreken.

Buiten de lak krijgen de velgen het zeer zwaar te verduren. Remstof, teer en opspattend vuil zijn de grootste oorzaak van vuile velgen.  Als men deze niet juist onderhoud en beschermd zal het in de toekomst zeer moeilijk zijn om deze perfect en makkelijk te reinigen. Het is dan ook noodzakelijk om je prachtige velgen te beschermen. 

 

Na dat de velgen gezuiverd zijn is bescherming essentieel, 

zo vermijd je dat toekomstig vuil zich aan de velg vasthecht . 

Voor een langdurige bescherming kan men buiten Wax en of hittebestendige sealants opteren voor een langdurige quartz coating aan te brengen. "

 

Deze speciale coatings zijn getest in de meest extreme omstandigheden kunnen weerstaan aan de hoge temperaturen van die de velgen onderstaan tijdens het rijden. Remstof, agressieve velgenreinigers, zout enz... krijgen geen kans meer om zich in de poriën van de velg te gaan hechten. We gebruiken uitsluitend de beste coatings die op de markt verkrijgbaar zijn.

Velgen Coating 

De ultieme velgen bescherming

Een cabrio dak zuiver houden en beschermen is zeer noodzakelijk om de levensduur en de waterdichtheid te garanderen.  Ik start steeds met een grondige reiniging van het dak om alle vuil uit de vezels te halen zodat het dak volledig zuiver is, na een grondige spoeling laten we het dak volledig drogen, en plakken we alle delen af die niet in aanraking moeten komen tijdens het aanbrengen van de Coating.

We maken gebruik  van een geavanceerde coating op basis van nanotechnologie, die tevens UV bestendig is.
Hiervoor werken we uitsluitend met de Convertible Top Sealant van Nanolex.

Deze coating zal zich chemisch gaan binden aan textiel oppervlakken op moleculair niveau. Hierdoor zal uw oppervlak beschermd zijn en dagelijkse verontreinigingen afstoten, deze zullen onmiddellijk van de behandelde oppervlakken glijden in plaats van eraan te hechten. 

Vlekken worden voorkomen voor ze ontstaan en u kan de andere verontreinigingen makkelijk en snel verwijderen. 

Regendruppels zullen gewoon van uw cabriokap rollen, waardoor deze het vuil mee zullen voeren, dit is het Lotus-effect.

cabriodak reiniging

een bescherming met het lotus effect

Voor de meest automobilisten blijft het motorblok toch een beetje onontgonnen gebied. Je kijkt alleen eens in de zoveel tijd onder de motorkap om de olie te peilen en de ruitensproeier vloeistof bij te vullen. Dat is zonde, want het loont de moeite je motorblok zo nu en dan aan een grondige schoonmaak te onderwerpen.

 

Ook voor iemand die een 'gewone' personenauto heeft, kan het de moeite lonen het motorblok te reinigen, zeker als je van plan bent je auto te verkopen. Een goede verzorging heeft immers een belangrijk aandeel in het waardebehoud van de auto.

 

Voor het reinigen van de motorruimte gebruik ik geen hoge -drukreiniger, dit omdat de meeste wagens vol elektronica zitten

en we geen risico willen lopen op schade. We werken wel met een all purpose cleaner en werken deze met borstels in om nadien met een stoomapparaat om alle vervuiling te verwijderen.

 

Na de grondige reiniging gaan we alles pvc delen en rubbers opnieuw beschermen met Nanolex Trim Coating. een duurzaam resultaat is gegarandeerd!

Motor reiniging

Je motorcompartiment als nieuw

Name, Title

Iets waar te weinig of vaak geen aandacht aan besteed word is het beschermen van de voorruit.  Na het wassen van de wagen zorg je er ook steeds voor dat je met kristalheldere ruiten veilig de weg op kan. Naast het feit dat je wagen er een stuk beter uitziet levert het ook veel minder gevaar voor jou en andere weggebruikers. Als je nog een stap verder wil gaan die zorgt voor een extreme waterafstotende capaciteit, kan je je voorruit gaan beschermen met een coating. 

 

Hierdoor wordt het gebruik van de ruitenwissers extreem geminimaliseerd, met optimaal zicht ongeacht de omstandigheden! Hiervoor werken we uitsluitend met de beste Nanolex Glass coating die op de markt beschikbaar is. 

Het is een volledig transparante, super gladde barrière die water, natte sneeuw en sneeuw onmiddellijk afstoot. De super hydrofobische formule werkt in samenwerking met de luchtstroom over de wagen om water druppels afhankelijk van de hoek van de voorruit al vanaf 40 a 70 km per uur af te stoten. Dit resulteert in sterk verhoogde zichtbaarheid en komt de veiligheid dus ten goede, zelfs in de meest extreme omstandigheden!

Ramen coating

Veiliger zicht tijdens de regen

Met koplamp renovatie word bedoeld het verwijderen van de verweerde laag die zich door de loop der jaren heeft ontwikkeld en deze terug naar nieuwstaat brengen. Koplampen hebben net zoals de lak van uw wagen enorm veel te lijden. Steenslag, zure regen, pekel, zonlicht en zelfs mechanische beschadigingen die veroorzaakt zijn door vb. de carwash hebben een enorme invloed op de helderheid van de koplamp. In de meeste gevallen verdwijnt zelfs hierdoor de UV-coating die erop zit, ze worden dof en gaan merkbaar minder licht doorlaten. 

 

Tijdens deze renovatie gaan we de beschadigde en verweerde laag gaan verwijderen door het schuur proces in verschillende stappen uit te voeren. Hierdoor word het kunststof glas volledig dof, denk maar aan melkglas. Nadien gaan we de koplamp in verschillende stappen gaan polijsten om ze terug mooi helder te maken. Als dit naar mijn tevredenheid is, worden de koplampen beschermd met 2 lagen uv bestendige coating.

 

De voordelen van deze renovatie zijn,

  • geen problemen op de autokeuring

  • meer veiligheid ten opzichte van andere weggebruikers

  • geen dure nieuwe koplampen aankopen.

koplamp renovatie

een betere zichtbaarheid  in het donker

De Man Marc

Graanakker 48

1745 Opwijk

GSM: 0478.385.970

Mail : just-polish@telenet.be 

 

BTW: BE 0644.495.219

Onze professionele werkplaats bevindt zich

op een andere locatie dan ons thuis adres.

Daar we een zeer hoge afwerkingsgraad garanderen kan u enkel na telefonische afspraak langskomen zodat we de volledige aandacht aan u en uw voertuig kunnen besteden.

 

Telefonisch zijn we 7 op 7 bereikbaar!

Volg ons op sociale media

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • G+ - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Onze algemene voorwaarden kan u via mail aanvragen 

Just-Polish - Auto Detailing Solutions 2019