Interieur behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke interieur behandelingen die we momenteel aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op indien u bijkomende informatie of een andere dienst wenst! Zo kunnen we de mogelijkheden en uw verwachtingen in detail bespreken.

Net als het exterieur is het interieur van uw auto is zeker zo belangrijk. Dit is de plek waar u tijd doorbrengt wanneer u gebruik maakt van uw voertuig.


Hoe grondig u soms ook poets in sommige gevallen zal u niet alle vervuiling kunnen verwijderen zonder gebruik te maken van dure professionele producten.

Afhankelijk van het type interieur combineer ik verschillende reinigingsproducten en technieken om zelfs de moeilijkst bereikbare plekken weer helemaal schoon en hygiënisch te krijgen. 


Met onze basic behandeling richt me vooral op het reinigen en behandel uw interieur zodat deze er nog beter dan nieuw uit komt te zien. 

interieur basic

Onze interieur deluxe behandeling is een een uitbreiding van onze reeds grondige basic reiniging van het volledige interieur.

 

Net als het exterieur heeft het interieur veel te verduren en is een goede bescherming na het reinigen ook noodzakelijk. Een goed beschermd interieur zal vlekken in de bekleding, het droog aanvoelen van uw lederen interieur, verweerde kunststof-delen enz. tegengaan.

Door gebruik te maken van hoogwaardige kwalitatieve producten zal uw interieur er niet alleen goed uitzien, uw Leder niet enkel soepel aanvoelen, maar zal u talloze duizenden kilometers lang kunnen genieten dankzij de juiste bescherming.

Met deze behandeling richt ik me meer op het reinigen en beschermen met coatings.

interieur deluxe

De behandeling is voornamelijk gericht op voertuigen waarvan het interieur zich in een erbarmelijke staat bevindt.

Haarresten van dieren, vlekken in de bekleding, vettig en glanzend leder, vuile dakhemel, vlekken in het vloertapijt enz... zullen door middel van een extractor en stoomreiniger volledig vlekvrij gemaakt worden in combinatie van hoogwaardige kwalitatieve Premium producten.

deze behandeling kan een aanvulling zijn op onze interieur basic en onze Interieur deluxe behandeling, u bepaalt zelf hoe hoog u de lat wenst te leggen.

We garanderen een uitstekend resultaat!

dieptereiniging  

De Man Marc

Graanakker 48

1745 Opwijk

GSM: 0478.385.970

Mail : just-polish@telenet.be 

 

BTW: BE 0644.495.219

Onze professionele werkplaats bevindt zich

op een andere locatie dan ons thuis adres.

Daar we een zeer hoge afwerkingsgraad garanderen kan u enkel na telefonische afspraak langskomen zodat we de volledige aandacht aan u en uw voertuig kunnen besteden.

 

Telefonisch zijn we 7 op 7 bereikbaar!

Volg ons op sociale media

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • G+ - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Onze algemene voorwaarden kan u via mail aanvragen 

Just-Polish - Auto Detailing Solutions 2019